Puhti on Downhill Swimin kumppani vuonna 2023. Puhdin perusajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä.

Puhti mukana Downhill Swimissä

Jaa:

Puhti tarjoaa helpon tavan oman hyvinvoinnin ja terveyden seurantaan laboratoriotestien avulla. Puhtilaiset haluavat auttaa kaikkia jaksamaan sekä voimaan paremmin, ilman uuvuttavia ja vaikeaselkoisia raportteja.

Puhti näyttää laboratoriokokeiden tulokset selkeinä kuvina, joista näkee yhdellä silmäyksellä, onko tulos viitearvojen sisällä. Raportilla kerrotaan myös mitä eri arvot tarkoittavat ja miten niitä voi esimerkiksi elintavoilla parantaa. Palvelun ja testipakettien suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri. 

Esimerkiksi Puhti-terveystarkastuksessa (normaalisti 99€) mukana täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, rautavarastot eli ferritiini, tulehdustilaa sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset.

Liikkujille tarjolla myös hiukan laajempi testipaketti, joka sisältää lisäksi testit kuten B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium, natrium, magnesium sekä miehille testosteroni.

Downhill Swimiin ilmoittautuneet saavat tutustumisetuna saat 20 % alennuksen valitsemastaan testipaketista – lisätietoja uutiskirjeessä.

TUTUSTU PUHTIIN

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best