The Home of Sports ja Klubben Sports Finland ovat tehneet yhteistyösopimuksen joka kattaa kesän Finntriathlon-, Downhill Swim- ja Vuoksi Swim tapahtumat.

Klubben Sport yhteistyökumppaniksi

Jaa:

The Home of Sports ja Klubben Sports Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka sisältää kesän 2024 Finntriathlon-, Downhill Swim- ja Vuoksi Swim -tapahtumat. Klubbenilla uimareita ja triathlonisteja palvelee heidän oma asiantuntijansa Petri Virjo, joka osaa kertoa niin märkäpuvun valinnasta kuin varusteiden merkityksestä uinnissa.

Klubben Sport Finland on suomalainen urheiluvarusteisiin keskittyvä yritys, joka perustettiin vuonna 2009 norjalaisen Klubben As tytäryhtiöksi. Se tarjoaa urheiluvarusteita kuluttajille, kouluille sekä uimahalleille. Klubben Sport Finlandin matka alkoi kansainvälisen uintivarusteiden Swimshop-brändin Suomen edustajana ja verkkokauppa vakiinnutti asemansa suomalaisten uintiharrastajien keskuudessa. Uintivarusteiden myynnistä valikoima laajentui kattavasti kaikkiin urheiluvälineisiin vuonna 2014.

Löydät avoveisuimarin tuotteet oheisesta linkistä. Tarjoamme tuotteista 15 % alennuksen. Kirjoita kassalla avoimeen viestikenttään koodi homeofsports. Alennus vähennetään tilaukselta, kun se on saapunut järjestelmään (eli ei näy ostovaiheessa).

VERKKOKAUPPAAN

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best